Зустрічайте дебютну відеороботу на сингл “Небо” від Midnight Daddies.

Новини 09 Серпня 2017

Дебютна відеоробота електронного тандему Midnight Daddies на сингл “Небо”, який ви могли чути на багатьох радіостанціях України.

Сюжет розповідає про двох закоханих, які через велику відстань можуть зустрітися лише уві сні. Дивний сон, з дивними людьми, які дивляться з осудом на головну героїню. Так і в реальному житті – проти закоханих всі, вони не розуміють відчуттів на відстані, кохання через інтернет. Адже це сутність більшості людей: їм важко прийняти щось незвичне і нестандартне, що виходить за рамки їхнього розуміння і уяви. Вони не хочуть хоча б спробувати зрозуміти, а багато хто просто демотивує, тягне вниз і робить все, щоб у тих, кого вони не розуміють, врешті решт стало так, як у більшості людей.

Але наші герої все одно тримаються та ведуть запеклу боротьбу не лише з відстанню, а й з людською дурістю та осудом. І поки доля не звела закоханих наяву, вони шукають обійми одне одного у снах. Сингл написаний за мотивами реальної iсторiї одного з учасникiв тандему Midnight Daddies. В клiпi також знялися учасники Midnight Daddies – Дiма Димов та Нiкiта Гончаренко.