Все буде рок-н-рол! Marietta перенесла “екзотичну” прем’єру до атмосфери 70-х

Новини 16 Липня 2021

Співачка Marietta, яка нещодавно представила публіці новий соковитий трек “КОКОСИ”, відзняла відеороботу на нього. У кліпі витримано дух Америки 70-х років, а неочікувана головна роль продавчині вінілу дісталася самій виконавиці. Окрім “зайнятості” в музичному магазині, Marietta спробувала на собі образи телеведучої та дівчини з реклами турагентства.

Marietta:

Залюбки перенеслася в ті роки, коли мене ще не було на світі! Думаю, тоді я б відчувала себе дуже органічно й класно. Мені подобається цей легкий стиль із ноткою свободи!

Меседж відео “КОКОСИ” — дуже простий: все навколо тебе має бути вільним і на позитиві! І якщо саме влітку до тебе в серце “постукає” дещо авантюрна лавсторі, цьому не варто опиратися. 

Над відео працювала нова для співачки команда на чолі з режисером Владі Скориком. Заради спільної роботи кліпмейкер прилетів до Києва з Тель-Авіва.

Владі Скорик:

 

Ідею кліпу ми пропрацьовували майже тиждень, однак я відразу знав, що хочу створити ненудну короткометражну стрічку. Мені сподобалася співпраця з Marietta! Граючи, вона викладається на повну як абсолютний професіонал!