«Вразливість» – перша україномовна пісня EDNY

Новини 27 Листопада 2020

«Вразливість» – перша україномовна пісня Едні в новому амплуа. «Даркове» звучання з елементами хіп-хопу, меланхолії та рефлексії— саме так описує стиль пісні Надя Гасюк (справжнє ім’я EDNY).

«Раніше у мене було багато колаборацій з діджеями, і переважно це були денсові треки. Цього разу я розпочинаю свою історію із власним звучанням та концептуальним наповненням. Моя ціль – бути максимально справжньою та донести свою історію до своїх «soul mates» – до тих, кому моя історія резонує і хто так само, як я, захоплюється міксом різних музичних стилів в одній роботі.

Я написала «Вразливість» тоді, коли мені це було максимально необхідно.

Писати пісні для мене – це самовираження та певною мірою психотерапія.

При першому прослуховуванні більшість думає, що «Вразливість» – пісня про любов та стосунки. Проте насправді тут радше йдеться про пізнання та прийняття різних сторін себе. Про те, як важливо вміти прийняти свою недосконалість та часом дозволити собі бути…вразливим. Це внутрішній діалог з собою. Навіть найсильніші часом падають – і це о’кей.

Важливо вміти залишатись відкритим та навіть вразливим, щоб проживати кожен день вільно та наповну, у всіх його емоційних забарвленнях. Саме це робить нас живими».