Vanotek випустив новий сингл “Talk to me” feat. Bastien

Новини 03 Липня 2020

Vanotek випустив сингл «Talk to me» feat Bastien: dance – хіт, на який вже встигли відзняти кліп у стилі вечірки. Режисером роботи виступив SAN.

Новий трек був створений Vanotek та Bastien, а також соавтором виступила Elena Moroșanu.

“Я робив багато студійних сесій з Bastien, мені подобається його вокал, і я відчував, що ми повинні спочатку випустити “Talk to Me” з усіх пісень, над якими ми працювали разом”, – розповів Vanotek.

«Пам’ятаю, мені сподобалася пісня Vanotek «My Heart is Gone», і мені дуже захотілося попрацювати з ним. Одного разу я вирішив написати йому, надіслати кілька демо-версій і з цього моменту ми почали творити в студії. Я відчуваю, що “Talk to me” має особливу енергетику і його варто випустити як можна швидше. Я сподіваюся, що з цього часу ми будемо працювати разом», – сказав Bastien.

Себастьян Тюдор (Bastien) – автор пісень із Бухаресту, який почав роботу над своїм першим EP.

Його перший сингл на YouTube досяг 1,5 мільйона переглядів, і його підтримали такі видавництва , як Complex UK, Fucking Young! Журнал Іспанія, Кальтблут, Born Music США.

Цього року Vanotek випустив ще один трек під назвою “Bring Us Back”, співпрацю з Joshua Ziggy. Пісня була написана в творчому тандемі Vanotek Joshua Ziggy, із свіжим звуком, підкресленими скрипками та спеціальним вокалом Joshua.

«Bring Us Back” – пісня про втрачену любов і бажання повернутися до радісних відносин, які були до розпаду. Попередній сингл Vanotek називається ” Dirty Diamonds “, і це співпраця з Tobi Ibitoye.

Vanotek отримав платиновий диск за трек ” Tell Me Who ” в Росії та СНД від Effective Records, це є важлива нагорода та дивовижне досягнення для артиста. Неймовірно енергетична музика та оригінальне звучання допомогло продюсеру та DJ Vanotek також відзначитись поза межами Румунії, а пісні на кшталт „Back To Me” або „My Heart is Gone” звучать по всій Європі.