«Україна» Бабкіна: справжня музика на великій українській сцені

Новини 12 Грудня 2018

«Запрошую вас у мою Музасферу», – з таких слів Сергій Бабкін розпочав свій музичний «політ» у Палаці «Україна». Артист вперше зібрав багатотисячний майданчик, який був заповнений вщент!

За останні два роки Бабкін зробив значний ривок у творчості, і сьогодні він представив свій новий альбом «Музасфера» на одному з найбільших концертних майданчиків столиці!

Весь зал а капела співав не один трек, починаючи з «Привіт Бог», і вибухав оплесками після кожної наступної пісні! Бабкін розмовляв із публікою, приймав квіти від діток, танцював і створював відчуття тепла і справжності в «Україні». Викликавши на біс артиста, весь зал підвівся і разом із ним співав всі три пісні в унісон! Неймовірні образи музикантів для концерту спеціально підготувала Леся Патока: на Сергієві був екстравагантний костюм справжнього чарівника, цілителя музикою, а на одязі гурту були зображені стилізовані цитати з пісень Бабкіна.

А члени фан-клубу Сергія #babkinfan під час треку «Моє кохання» влаштували флеш-моб, розклавши перед цим на кожен стілець «України» серця, які глядачі підняли, щойно почав лунати трек.

Серед гостей, які прийшли підтримати Сергія, були помічені: Юрій Ткач із сім’єю, Женя Кот, Alyona Alyona, Павло Шилько, Віра Кекелія, Роман Дуда, Олександр Скічко, Єлизавета Скічко-Юрушуева, Анатолій Анатоліч, Павло Алдошин, Маша Виноградова, Альона Панова, Френк, Олександр Стоянов та ін.

«Я вперше граю сольну програму в такому великому залі – у мене подібного ще не було! Це новий щабель у моєму творчому житті, для мене це дуже важливо. На кожному своєму концерті, зокрема й на цьому, я хотів показати, що є щось інше у сфері музики, у сфері виконання пісні, у сфері концертної програми. Це інше – не менш цікаве, хоча там немає підтанцьовки, екранів, «нарядів». Є світло, є музиканти, є артист, є пісні, є глядач, є спілкування. Це моє найголовніше завдання сьогодні – зробити так, щоб усі люди, які прийдуть, пішли з концерту натхненні, і з надією, що не все втрачено», – розповідає Бабкін.

Нагадаємо, що великий всеукраїнський тур Сергія Бабкіна «Музасфера» лише набирає обертів – попереду ще 16 міст, що поринуть у справжню музику артиста!