У Києві з аншлагом пройшов концерт Тетяни Піскарьової

Новини 28 Квітня 2017

Неймовірна сила голосу та музика душі, море квітів і шквал овацій – так з шаленим успіхом в столичному театрі оперети відбувся концерт співачки Тетяни Піскарьової.  

Сольна програма під назвою “Люблю” складалась з двох відділень і була розділена на 5 частин, у кожній з яких артистка з’являлась перед своїми глядачами в абсолютно різних образах. Спеціально для цього дизайнери розробили для Тетяни цілу колекцію нових костюмів. Щоб підкреслити яскраві образи співачки, хореограф Олексій Пастухов зі своїм шоу-балетом Believe створив для неї справжнє театралізоване шоу.

На концерті “Люблю” у живому виконанні Тетяни Піскарьової прозвучали як улюблені хіти, так і абсолютні новинки. Одним із найзворушливіших моментів першого відділення стало виконання Тетяною легендарної пісні Миколи Мозгового та Юрія Рибчинського «Минає день» і її авторської композиції “Любов одна”, які вона заспівала під власний акомпанемент на фортепіано. Справжньою окрасою концерту глядачі назвали спільний виступ Тетяни та її вихованців з “Фабрики Естради”, з якими вона подарувала своїм прихильникам прем’єру пісні під назвою “Світ врятує любов”. А родзинкою цього святкового вечора, звичайно, були спеціальні гості концерту – естрадно-симфонічний оркестр Збройних Сил України, під супровід якого звучало все друге відділення.

«У любові тисячі облич і ці обличчя я бачила  на своєму сольному концерті “Люблю” в опереті! Спасибі вам за душу, за почуття, за нескінченні оплески та за вашу любов – мені вона дуже потрібна. Дякую! Люблю!», – написала співачка на своїй сторінці у Facebook.

Вже стало відомо, що восени цього року у Києві відбудеться концерт “Люблю! На біс!”, також нову програму Тетяни Піскарьової з оркестром Збройних Сил України матимуть змогу оцінити глядачі у Львові, Тернополі, Кривому Розі та інших містах України