Співачка YATSUTA дарує новий трек своїм шанувальникам “КВІТКА”

Новини 18 Липня 2022

Від самого початку повномасштабної війни Росії проти України співачка YATSUTA залишалася в Україні зі своєю сім’єю. Яну не зламала війна, вона мужньо займалася волонтерством, активно допомагала адресно та штабам із переселенцями, фінансово підтримувала військових, виступала на благодійних заходах та присвятила пісню наший воїнам.

YATSUTA: “Зараз всім важко, всі знаходяться у моральній прірві. Всі втомилися жити у стресі та страху, але життя продовжується треба потроху виходити з цієї депресії. Творчість зображує стан душі багатьох людей і як артистка хочу підняти моральний дух наших українців.”

Яна, як творча людина від усього пережитого та побаченого морально втомилася. Тому разом композиторам створили ніжну пісню “КВІТКА”

YATSUTA: “Ця пісня – символ української душі. Пісня маніфест – про квітучу, сильну і незалежну Україну. Про яку дізнався весь світ, як про круту та сміливу націю, яка попри всі негаразди за декілька днів назбирала на чотири Байрактара. Своєю творчістю, я хочу показати нашим військовим, що вони не марно захищають кордони нашої неньки, що народ тримається, що ми розвиваємо країну попри все, виховуємо дітей, народжуємо та цінуємо кожну хвилину життя, яку саме вони нам дарують.”

— Автором новинки стали Євгеній Запотєєв та Віталій Цимбал.

YATSUTA: Ми приготували пісню з почуттям – кохання до своєї неньки. Яка розквітатиме ворогам на зло.

Це зовсім інша YATSUTA – з новою палітрою емоцій.