Слова нової пісні TABAKOV хоче почути від чоловіка кожна жінка

Новини 13 Серпня 2021

«В тобі моя любов» – не лише пісня-освідчення. Це романтичне відверте зізнання чоловіка, який присвячує пісню тій єдиній. 

«Коли композитор Геннадій Крупнік показав мені цю річ, я одразу згадав той щасливий час, коли народжувалася наша сім’я, коли наші з Олею почуття були настільки сильні, що ми готові були на все – заради нашого щастя», – зізнається Tabakov.


Пісня «В тобі моя любов» унікальна тим, що жінки, які вже почули її, знаходять у словах кожна свої змісти: хтось називає її хітом перших весільних танців, хтось сприймає як пісню-освідчення, а хтось мріє почути її у виконанні свого чоловіка. Але усіх об’єднує одне враження – це справжній, відвертий гімн коханню!  

Успіх пісні «Тільки ти моя» від переможця телепроектів «Шанс» і «Голос країни» Павла Табакова, під яку українці закохуються і одружуються уже понад десять років, годі перевершити. Але поява у репертуарі артиста романтичного синглу «В тобі моя любов» та почуття, які він розкриває та розпалює, уже невдовзі може змінити цей факт.

Одночасно із релізом «В тобі моя любов» відбувається і прем’єра романтичного однойменного Mood Video, знятого на унікальній старовинній скелі на Львівщині. «Так високо мій білий рояль ще не звучав», – пригадує Tabakov зйомки і інтригує переглянути атмосферне відео.