Сергій Притула став хрещеним батьком гурту “Клей Угрюмого”.

Новини 26 Травня 2017

“Клей Угрюмого” записали новий літній трек – “Я на неї запав”, який має стати посібником для всіх пікаперів-початківців. Що треба робити , щоб уникнути амурних факапів та звабити обрану красуню? Як не стати лузером в очах коханої дівчини? Відповіді на всі ці питання є у новому синглі хлопців з гурту “Клей Угрюмого”, який, до речі, написаний на зовсім новій мові – Ukraineglish. Ми ж типу однією ногою вже у Європі. Тому вчимо англійську поки не пізно! 

А щоб спіч самопроголошених мачо виглядав більш вагомим, “Клей” запросили до свого тандему чоловіка, який точно знає, як підкорити серця всієї жіночої половини України, –  Сергія Притулу. Як хлопцям вдалося вмовити Притулу на такий трохи крейзі експеримент, залишиться загадкою для тих, хто не знає, що в нашій країні все вирішує кумівство! 

“Все просто! Мій кум, продюсер хлопців з Клею, якось запропонував записати спільний трек! А куми для мене – то святе! Сказано – зроблено! ” – прокоментував свій вокальний дебют Сергій. Ось так, дякуючи хрещеному сину, вся країна почує як Притула співає!