Презентуємо дебютний трек NAVI – «Такі молоді»

Новини 24 Червня 2016

Відкривати імена якісних артистів – це завжди хвилююче. Ми живемо в епоху змін, які змушують рухатись тектонічні плити в музичній індустрії України і представляємо вам виконавця, який буде їх рушійною силою в танцювальній українській музиці.

Ми не знаємо як досі жили без артиста, який співає українською і змушує танцювати під якісну європейську музику в стилях house, deep house та tropical house. Але нарешті він з’явився – молодий, вільний, творчий NAVI, який не пливе за течією, а змушує її рухатись під його ритми. 

Пісня «Такі молоді» – це перша ластівка і перший повноцінний реліз NAVI. На даний момент він включає 5 версій треку для різних платформ. Також артист представив тізер відеокліпу, а з наступного тижня з’явиться і повноцінна відеоробота, відзнята в найатмосферніших столицях Європи. По настрою пісня «Такі молоді» близька кожній молодій людині, яка поспішає насолоджуватись життям тут і зараз. Якщо Ви любите подорожі і танцювальну музику – вмикайте гучніше!

Та це ще не все, в артиста практично готовий EP, презентація якого планується вже восени. А другий сингл з нього «Ти любиш музику» зараз займає лідируючі позиції в проекті «Хіт-конвеєр» від телеканалу М2. Отже, скоро ми почуємо і його офіційний реліз.