Прем’єра відео “РитмоLOVE”: артисти MONATIK Corporation презентували головний хіт сезону осінь-зима 2020-21

Новини 05 Листопада 2020

MONATIK, Lida Lee і Nino Basilaya об’єдналися, щоб показати свій ритм в новому відео, режисером якого виступила Таню Муінне.

Після успішних релізів сольних дебютних композицій Lida Lee і Nino Basilaya і роки гучних колаборацій MONATIK, всі артисти музичної корпорації об’єдналися в потужне музичне  тріо «РитмоLOVE». Прем’єра візуалізується високотехнологічним інноваційним відеокліпом, режисером якого виступила Таню Муінне, а оператором став Микита Кузьменко.

Основою нового відео став очевидний музичний хіт-бенгер від «Звучит Production» – «РитмоLOVE». Це більше, ніж музика. Дана робота – це музичний прогрес індустрії з ілюзорним світлом особистостей, що володіють надздібностями, які вони придбали завдяки колосальній праці та роботі над собою і улюбленою справою.

У музичному відеокліпі представлені найстильніші тренди сезону осінь-зима 2020-21: робо-рука, інсталяція з світлодіодних астер, програмована стрічка-скакалка з led матеріалів, гіпнотизуючі ефекти і лазери. Сети декорацій створювалися арт-департаментом Олени Гаджилової. Стильні образи героїв відеокліпу, детально опрацьовані групою стилю Ольги Жижко, представляють різні покоління, які об’єднуються якістю ритму кожного з артистів.

Мультіартіст MONATIK, «Пам’ятка» Lida Lee і «Квітка» корпорації Nino Basilaya в компанії своїх друзів-танцюристів пропонують глядачеві трендові танцювальні напрямки, такі як шаффл, баскетбольний фристайл, брейкінг, денсхолл і хіп-хоп. Спостерігати за рухами цих людей – справжнє естетичне задоволення. Хореографом-постановником став Денис Стульников.

MONATIK: ритмоLOVE – це спосіб життя головних героїв відео. Той випадок, коли ти чуєш і відчуваєш ритм в кожному кроці, русі, шумі міста, в кожному звуці навколо , коли неможливо зупинитися. Різні покоління, різне бачення, різні особистості, але їх об’єднує одна суперсила – одне почуття … Ритму!

Lida Lee: РитмоLove – це кожен з нас. Одного разу нас звела музика. Ми зловили той самий Ритм. Ритм, який став частиною кожного з нас, звук якого пробуджує кожну клітинку і якусь особливу, свою суперсилу.

Nino Basilaya: «Я отныне не прожигаю жизнь»! – ця фраза з пісні на сьогоднішній день є моїм девізом. Вірю, що всім нам варто трохи відволіктися від новин і задавати настрій собі і оточуючим.