Прем’єра від VERA KEKELIA: співачка презентувала окриляючий сингл «Перлиною»

Новини 11 Вересня 2019

Українська співачка VERA KEKELIA представила нову пісню «Перлиною» на своєму офіційному Youtube-каналі та сторінках у соціальних мережах. Артистка виклала лірик-відео, на якому танцює в епатажній масці з пір’їнами. Стильний аксесуар від студії Лесі Патоки Nagolovy символізує окриленість на натхнення, які дарує справжнє чисте кохання.

Щоб краще донести слухачам суть пісні «Перлиною» та емоції, на відео відсутні зайві деталі, акцент зроблений на виразних очах та чуттєвих рухах артистки.

«Дуже важливо зустріти людину, з якою хочеться бути разом в будь-яких ситуаціях — неважливо, радість це чи смуток. Любов настільки звеличує кожного з нас, окрилює, що ми, немов птахи, не боїмося цього польоту, не боїмося сварок або труднощів. А готові через них проходити, аби знову притиснутися до коханої людини. Про це і пісня»,- розповіла VERA KEKELIA.

Цікаво, що відео знято одним кадром в режимі slow motion. Артистка рухалася швидше, ніж це видно з ролику. Щоб добитися потрібного ефекту, Вірі довелося виконати 10 дублів безперервного танцю.

VERA KEKELIA є автором слів пісні «Перлиною», а співавтором музики виступив DUDA. Режисер лірик-відео Лєра Мазур. Пісня «Перлиною» вже доступна для завантаженняна платформах GooglePlay та Itunes.

Як зізналась VERA KEKELIA, цієї осені на прихильників очікує ще кілька музичних прем’єр.

Нагадаємо, артистка також є учасницею проекту «Жіночий Квартал» на «1+1». Крім того, її неймовірний голос можна почути у танцювальному шоу «Танці з зірками», де вона супроводжує вокалом виступи учасників.