Прем’єра! Анна Буткевич – Перестань мне звонить (Official Video)

Новини 15 Жовтня 2020

Українська співачка Анна Буткевич випустила новий трек та одразу кліп на нього.

У новому кліпі артистка розповіла про те, що важливо вміти відпускати кохану людину після розставання.

За екранної історією “Перестань мне звонить” криється публічне звернення знаменитої телеведучої, співачки і актриси Анни Буткевич до свого колишнього чоловіка, безмовні почуття якого переросли в одержимість.

«Це досить особиста історія для мене, але я вирішила нею поділитися, щоб ми не забували про те, як важливо відпускати людей, – розповідає Анна. – У мене був роман, який, на жаль, не отримав серйозного продовження … Ми виявилися занадто різними. На жаль, так буває. Це життя. Але чоловік вирішив, що будь-якими способами поверне наші відносини».

Кожна відмова артистки бачитися з чоловіком і давати йому помилкову надію на продовження відносин перетворював його любов в одержимість. Точкою кипіння для Анни Буткевич стало прислане екс-супутником відео, на якому вона купує продукти в супермаркеті. Тоді у дівчини з’явилася ідея зробити нетривіальне звернення до цієї людини, не називаючи його імені і прізвища. Так, Анна вирішила звернутися до нього максимально голосно, щоб в цей раз точно бути почутою.

«Я не знала, як правильно вчинити в цій ситуації, – зізнається артистка. – З одного боку, я втомилася пояснювати, що між нами все скінчено, а з іншого – розумію, що серцю не накажеш, і потрібно просто перечекати цей період, поки його почуття не охолонуть. Пісня “Перестань мне звонить” з’явилася в стані емоційного потрясіння. Я вирішила її виконати в знак того, що потрібно вміти відпускати людей і керуватися не тільки своїми почуттями» – розповіла Анна.

Лаконічний відеоряд, побудований на грі кольорів і геометричних фігур – творчість режисерів Руслана Махова і Кирила Буняка. Руслан відомий по роботі з MONATIK, групою “Время и Стекло” і на проекті “Голос країни”.

«Використання лазера в кліпі, це символ того, на скільки сильні бувають почуття, які пронизують нас наскрізь. Іноді неможливо захистити себе від любові. Ми були раді допомогти Анні донести її меседж.» – поділилися режисери.

Оператором став Ілля Михайлусь, а образ того самого нав’язливого колишнього візуалізував актор Назар Грабар.