#ПРАВДА буде відома кожному: Аліна Палій презентує патріотичну пісню

Новини 11 Квітня 2022

Українські співаки продовжують вести свою війну на музичному фронті. Так вже неодноразово наші артисти випускали пісні аби докричатися до світу та заглушити цю тишу. 

Не винятком стала й українська виконавиця Аліна Палій, яка сьогодні презентує пісню «Правда», що присвячена українському народу. 

«Як сьогодні пам‘ятаю, ця пісня була написала 3 березня, напередодні мій брат вивіз мене та свою родину до кордону з Молдовою. Він вийшов з машини в одній кофті та рюкзаком, в цей момент взявши з мене обіцянку – написати пісню. Пісню, про наші почуття, про те, як не зважаючи на горе, що пришло у наші родини, ми маємо дух та хоробрість, ПРО ТЕ, що пишаємося своєю Україною! А ще попросив зробити пісню бадьорою, позитивною, бо ПРАВДА за нами, а перемога скоро!» – розповіла свою історію співачка. 

З 24 лютого український народ об‘єднався, як ніколи! Співачка підкреслює, на пісню її надихнула мужність, героїзм об‘єднаннь та кохання: ЗСУ, ТРО, лікарям, рятувальникам, пожежним, волонтерам та усім українцям. 

«Звичайно, в такий час було складно творити, але я вважаю це своєю місією. Перебуваючи за кордоном, я змогла записати вокал, а мій друг та справжній захисник музичного фронту з Києва – Роман Непомящий зробив аранжування. Я вважаю, пісня вийшла по-справжньому українська та чуттєва, від українки для українців.» – додала Аліна. 

«ПРАВДА» – пісня про сучасність, про сьогодення, про ту війну, яка йде в нашій країни, в наших серцях. Правда відкрилась не тільки про сусідню країну, а й про наших людей, тих, хто попри все допомагає, відстоює свої принципи та цінності, відкрилась правда про ціну свободи та мужності, правда про героїв та героїнь, про друзів та коханих. 

«Мої любі українці, я бажаю нам терпіння та сил. Перемога за нами, бо з нами ПРАВДА і честь, а вони завжди перемагають. Слава вам, українці, слава Україні, слава героям!»