Новорічна ніч в Маямі та шоу в Нью-Йорку на Таймс-Сквер: MONATIK почне 2022 рік у масштабному турі по США!

Новини 11 Жовтня 2021

Найбажаніший і впливовіший артист СНД MONATIK оголосив про третій концертний тур по США.

Артист, пісні якого звучать на найспекотніших вечірках і стають гімнами днів і ночей мільйонів шанувальників по всьому світу; креатор і новатор, чиї виступи кожного разу вражають нової хореографією, складними яскравими, продуманими до дрібниць перфомансами, приголомшливими костюмами, спецефектами і запаморочливими шоу-моментами, MONATIK оголошує довгоочікувані новини для своїх шанувальників – третій світовий тур, географія якого стартує з США.

2022 рік MONATIK почне з притаманним тільки йому, такими необхідними всім нам зараз позитивними емоціями. У розкладі концертів MONATIK на січень Маямі, Атланта, Х’юстон, Лос-Анджелес, Сіетл, Чикаго та Нью-Йорк!

Рівно два роки тому шанувальники креатора та новатора зі Штатів вже відчули цю потужну, стильну, яскраву енергетику під час зустрічі з улюбленим артистом! Це були незабутні шоу, які пройшли з аншлагами – всі квитки розліталися задовго до самого концерту і глядачі хотіли повторити! Команда артиста оголосила новину про те, що з 2022 року ще більше глядачів з різних куточків США зможуть насолодитися виступом улюбленого артиста. Сценічний продакшн live-performance MONATIK, танцювальні постановки, найвищий рівень унікального, сучасного студійного саунд-звучання – все це основні складові, які чекають зустрічі з гостями вечора.

MONATIK: JOMO USA TOUR 2022 一 це оживаючі на сцені історії улюблених пісень мільйонів слухачів по всьому світі з усіх альбомів. Така довгоочікувана подія, яке нарешті відбудеться! Це магія живого виступу, яка так яскраво об’єднує все, що ви відчували, прослуховуючи пісні і переглядаючи кліпи. Це об’єднання тисячі  людей з відкритими серцями в одному ритмі, з великою любов’ю.

Стало відомо, що стартує тур MONATIK по Штатам в новорічну ніч в Маямі, а продовжиться в Атланті і Х’юстоні. Також артист відвідає мекку арт-мистецтва – Лос-Анджелес, де в минулий раз став єдиним артистом з СНД, запрошеним особисто в офіс Apple Music. Після сольних шоу в Сіетл і Чикаго, MONATIK відправиться в Нью-Йорк, де завершить тур по США масштабним шоу на Таймс-Сквер.

Квитки на шоу MONATIK в Штатах вже надійшли в продаж на офіційному сайті артиста. Якщо ви не хочете дивитися шоу по сторіз ваших друзів, поспішайте придбати квитки вже зараз.