Новий TikTok Хіт: гурт «Bulvar Lu» презентують зворушливу пісню – «Лютий»

Новини 05 Серпня 2022

5 серпня, гурт “Bulvar Lu” презентує пісню «Лютий», яку присвячують кожній пораненій душі, всім постраждалим від цієї жорстокої війни і тим, кого, вже на жаль, немає з нами. 

Пісня ще до офіційного релізу потрапила в рекомендації ТікТок та отримала більше тисячі відео на неофіційний звук з уривком пісні.

«Я збрешу якщо скажу, що не лилися сльози під час написання цих слів і музики. Мабуть це відчувається, тому хочеться, аби кожен зміг знайти відголоски своїх думок і відчуттів у цій пісні. Так, вона сумна, але я знаю, вона зможе визволити ваші емоції і хоч трохи позбавити від болю, який ми усі тримаємо у наших серцях» – поділився Рамі Аль Шаєр, учасник гурта. 

Від цієї війни постраждав кожен з нас: українці щодня переборють свої персональні страхи за рідних, близьких та просто знайомих. Наше життя ніколи не буде колишнім, звичайна ранкова кава вже ніколи не стане такою, як була колись. 

«З кожною новою ноткою, новим інструментом та словом, ця пісня все глибше потрапляє в саме серце! Тому що «Лютий» – це емоційний стан кожного Українця», –  додав учасник гурту, Сергій Магнушевський. 

Виконавці вважають, що ця пісня могла б бути веселою, могла бути іншою. Так само, як і мільйони українців могли б жити звичним для себе життям. Але ті химери поцупили у нас все – наше минуле і сьогодення. 

Тому ця пісня могла б бути іншою.. Але вона сумна.

Слухайте «Лютий» на улюблених цифрових майданчиках, знімайте відео під звук в TikTok, не залишайтесь наодинці зі своїми думками – діліться ними, завдяки музиці. 

З любов’ю, від серця у серця – хлопці з Бульвару Лесі Українки.