NAVKA «Стане Святим Миколаєм»

Новини 18 Грудня 2020

Рекордсменка за кількістю кліпів за літо, автор хіта #Татанці та проєкту «Україна в піснях» мріє розділити улюблене свято разом з прихильниками та презентує новий трек «Стати Святим Миколаєм»

«Різдво – моє улюблене свято! Ні День народження, ні День закоханих, ні навіть Великдень не розпалюють в мені таке тепло та приємні дитячі спогади. У дитинстві, коли ми їхали до бабусі на зимові канікули, ми дуже готувалися Різдва! 12 страв, які обов’язково рахували; репетиція і вивчення різних колядок (щоразу хотілось вивчити щось нове). А те очікування, коли нарешті вже можна іти колядувати по засніженому селу, на вулиці нас ловила Маланка, діти від хати до хати співали так по-різному, так по-особливому! І реакція господарів, які так тішились, що ми заколядували! Це все просто неймовірно!»поділилась NAVKA.

Приємні спогади та милозвучні співи дітей перенесли NAVKA у дитинство та надихнули на написання треку, який буде нести у собі атмосферу свята, навіювати запах мандарин, яскраві вогники ялинки, візерунки, які малює мороз на вікнах та червоний новорічний фургончик.

«Різдво завжди викликає у мене в душі теплі спогади, бо для мене це свято – сімейна атмосфера. Щастя, коли вся рідня збирається за одним столом, забуваючи про свої проблеми, аби провести години з люблячими людьми. На вікні мороз малює візерунки, але поруч з тобою є люди, що зігрівають тебе теплом своєї любові. Коли дітвора стукає до тебе в двері, аби заколядувати! Коли по вулиці бігає Маланка!»поділилась NAVKA.

Святковий трек неодмінно надихне всіх і кожного на прикрашання Ялинки, покупки новорічних вогників та створення справжньої атмосфери свята.

«Сама пісня зародилася з фрази: «Це саме та ніч, коли замітає сніг, і саме в цю ніч ти можеш стати чарівником», «Ти сам обираєш ким бути: Сантою чи Миколаєм»поділилась NAVKA.

А хто ти, Санта чи Миколай?