На білоруському відборі “Євробачення” заспівали українською (ВІДЕО)

Новини 01 Лютого 2018

Співачка Тетяна Піскарьова розмістила на своїй сторінці у Facebook відеофрагмент виступу, на якому вона разом з переможцем “Х-Фактору” Дмитром Бабаком бере участь у білоруському відборі на “Євробачення” з україномовною піснею.

“Навіть якщо “Євробачення” в Білорусі, співаємо українською ❤️” – написала Тетяна у тексті, прикріпленому до відео.

Чому українські артисти вирішили спробувати свої сили саме у білоруському пісенному євровідборі та ще й з українською піснею співачка ексклюзивно прокоментувала музичному видавництву Best Music.

“Перш за все хочу трішки розказати про історію народження нашого з Дмитром дуету. Коли я вперше почула голос цього молодого і талановитого артиста наживо, у ту ж хвилину зрозуміла, що хочу з ним заспівати, адже його голос зливається з моїм на 100%, – захоплено говорить Тетяна Піскарьова. – Буквально на наступний день після нашого знайомства Дмитро написав пісню, я вибудувала її по динаміці та драматургії і ми разом з ним звернулися до тоді ще музичного продюсера телеканалу СТБ Миколи Сосіна з пропозицією стати саундпродсером цього треку. Коля, звичайно ж, погодився і вже в процесі запису ми всі зрозуміли, що народжується дуже міцна пісня і її обов’язково потрібно показати на українському “Євробаченні”. Але продюсери нашого відбору були іншої думки, саме тому дует “Піскарьова & Бабак” з піснею “Ми відлітаєм” полетів до Мінська…”

За словами співачки, знайомі з “Белтелерадіокомпанії” радили їй співати у їхньому відборі або російською, або англійською, але вона була категоричною у своєму рішенні співати пісню саме українською мовою. “Звичайно, ми з Дімою прекрасно розуміли, що таким чином значно зменшуємо свої шанси на вихід у фінал відбору, але насправді це хвилювало нас найменше… Нашим головним завданням було вийти на сцену і круто заспівати рідною мовою. Адже неважливо, де ти: в Україні чи Білорусії, в Польщі чи Іспанії, ти – українець і твоя душа співає українською”.

Всеукраїнська прем’єра дуетної роботи Тетяни Піскарьової та Дмитра Бабака під назвою “Ми відлітаєм” відбудеться вже у цьому місяці і стане приємним музичним подарунком до Дня всіх закоханих.