Музиканти «TaRuta» вперше затанцювали у новому кліпі

Новини 24 Січня 2017

Київський гурт «TaRuta» презентував новий виднограй на пісню «Крок за кроком» з майбутнього повноцінного альбому «Любов і Музика». Відеоряд, як і сама пісня, вийшов веселим, яскравим і позитивним. Нову пісню українські меломани вже мали змогу оцінити – перед новим роком вона сім тижнів поспіль перебувала у ТОП-40 найпопулярніших треків вітчизняного ФМ радіо простору. Тепер настала черга і глядачів музичних ТБ та Інтернет каналів зацінити новий доробок тярутян. 

Фішкою нового кліпу є те, що в ньому музиканти гурту «TaRuta»  вперше за всю свою кар’єру затанцювали для своїх шанувальників. Це не дуже типово для кліпів рок колективів, але тарутяни з радістю пішли на такий експеримент і результатом цілком задоволені. «Якщо вірити у ствердження, що «мужики не танцюють», то справжній мужик у гурті у нас лише гітарист Ростік. Він єдиний, хто не захотів піти на цей танцювальний експеримент. Всім іншим же це було цікаво, хоч і складно та виснажливо. На перших заняттях ми почували себе дерев’яними Буратінами. Але за місяць виснажливих тренувань хореографу Дарині Литвиненко таки вдалося з нас щось путнє зліпити», – ділиться спогадами керманич гурту «TaRuta» Євген «Їжак» Романенко.

Реалізацією і втіленням у життя цієї хореографічної ідеї займалася молода команда «Zukovich Films» на чолі з режисером Анатолієм Зеленьком. А створювати яскраві образи на екрані для музикантів їм допомагав український бренд модного молодіжного одягу «Mallmen».  Загалом же нове звучання і новий образ гурту «TaRuta» це результат співпраці з продюсером Романом Кальмуком та командою професіоналів «FDR media». Новий альбом «Любов і Музика» тарутяни планують презентувати до десятиріччя гурту у листопаді цього року.