Можна з ними, мам? – новий трек гурту Mirami та Хаса обіцяє стати саундтреком цього літа

Новини 28 Травня 2021

Група “Mirami” не зраджує своїм традиціям та продовжує експериментувати зі звучанням. Перед виходом нового альбому “Around The World” спекотне тріо випускає новий трек “Мам”. І цього разу у дуеті з відомим українським репером.

“Якщо раніше ми запрошували реперів на “нашу територію”, тобто танцювальну музику, то цього разу ми поекспериментували зі стилем hip-hop і зробили feat із репером Хас!” – зізнаються дівчата. 

До слова, це не перша колаборація з реперами в історії групи. В попередніх альбомах були спільні треки з VovaZiLvova, LayZee aka Mr. President та Rene Dif (група AQUA)

Співавтор тексту пісні Юрій Синенький відсилає нас до фільму «Американський пиріг», а саме до «мами Стіфлера». І називає цю пісню ідеальною для вечірньої поїздки в кабріолеті з друзями. 

Новий альбом групи “Mirami”, який матиме назву “Around The World” вже зовсім скоро побачить світ. Над альбомом група працює вже останні три роки, і через пандемію довелось кілька разів відкладати реліз альбому. Більшість треків були видані окремими синглами.

Продюсери гурту Андрій Бакун та Олександр Дуда, обіцяють здивувати фанів новим альбомом і впевнені, що слухачі отримають круті емоції від прослуховування.