MONATIK, Таню Муіньо, Денис Стульников і Микита Кузьменко оголошують міжнародний кастинг в нову відеороботу ” #ТакУмеешьЛишьТы”

Новини 17 Серпня 2021

У вересні в самому центрі Києва відбудеться міжнародний кастинг танцівників в нову відеороботу MONATIK.

Кожна нова відеоробота MONATIK – це справжній витвір мистецтва, створений геніями сучасності, Dream Team креатора і новатора: Таню Муінне, Дениса Стульникова, Микитою Кузьменко. І саме у тебе є шанс стати частиною цієї великої події. З сьогоднішнього дня MONATIK Corporation & Bacardi запускають кастинг танцівників в нову, неймовірно масштабну танцювальну відеороботу “ТакУмеешьЛишьТы”. Це вже не перша спільна колаборація брендів, яких ідеологічно пов’язує танцювальна культура. Раніше був спродюсований і випущений легендарний мюзикл нового покоління “РИТМ”, в якому вдалося об’єднати 12 ТОП артистів.

Танцівники з усього світу можуть надсилати свої танцювальні відео на улюблений сингл MONATIK і взяти участь в кастингу до 01.09.2021 року включно. Для того, щоб стати офіційним учасником достатньо заповнити анкету на сайті monatikcorporation.com і опублікувати відео на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook або Instagram.

Серед всіх відео, які надішлють танцівники з усього світу, будуть обрані тисячі учасників конкурсу, яких на початку вересня запросять на кастинг, який проводитимуть особисто MONATIK, Таню Муінне, Денис Стульников і Микита Кузьменко. Організатори конкурсу повідомлять їх імена 03.09.2021 відправкою особистого смс-повідомлення / або за номером телефону / або на електронну пошту.

Фінал відбудеться в Києві на центральній танцювальній арені вже на початку вересня. Доведи, що так вмієш лише ти!

#ЖивиЯкТанцюєш #ТакУмеешьЛишьТы