Mila Nitich експериментує з новою музикою та ніколи не здається!

Новини 02 Липня 2021

2 липня Mila Nitich презентує «експериментальний» трек «Never Give Up».

Робота над піснею почалась у період участі Міли в шоу «Голос Країни. 11 сезон». Цей трек є серйозним викликом для співачки, адже це зовсім інша музика, не те, що співала раніше і, певне, абсолютно не те, чого очікує почути від Міли слухач. Та трек вийшов крутим, драйвовим, а назва з’явилась саме після участі в шоу. «Голос країни» надихнув співачку Мілу Нітіч на пісню та фразу «Never Give Up».

Mila Nitich: «Ніколи не здавайся, не опускай руки! Бо не важливо як саме складається твоє життя, важливо зробити один правильний крок, який і вирішить твою долю!».

Пісня «Never Give Up» стала таким самим викликом для Міли Нітіч, як і її цьогорічна участь в шоу «Голос країни». Міла зважилася вийти на сцену головного вокального шоу вдруге через десять років після участі в першому сезоні «Голосу країни»(2011 р.)

Mila Nitich: «А так, як я завжди шукаю пригод на свою п’яту точку, я обожнюю експериментувати. Я хочу бути різною, не схожою на себе, якою мене звикли сприймати люди, тому не задумалась ані на секунду, коли наш саунд-продюсер Андрій Ігнатченко(компанія «IKSIY music») запропонував трек «Never Give Up».