Live-концерт «ZACHEKAY» на підтримку виходу однойменного альбому співачки VLADA

Новини 25 Жовтня 2017

2 листопада співачка VLADA представить у Києві нову концертну програму «ZACHEKAY» на підтримку виходу однойменного альбому і презентує відеокліп на головний сингл. VLADA володіє оксамитовим тембром, її голос зачаровує, лейтмотивом творчості співачки і її натхненням є любов.

VLADA: «Я хочу поділитися з вами цими ритмами, що надихали мене цілий рік, і тим, що я з таким трепетом очікувала, вселяючи в кожен звук музики нового альбому «ZACHEKAY» частинку себе».

Свій творчий шлях Влада Яковлева розпочала кілька років тому. За цей час вона випустила два альбоми – «Не забывай» та «Чувства» і ряд відеокліпів. З початку 2017 року співачка працює в новому музичному стилі, вибравши для цього сценічне ім’я VLADA. Її першою відеороботою в новому образі став кліп на композицію «Наш Новий рік», який несе в собі атмосферу тепла, любові і єдності рідних сердець. Наступним синглом була україномовна композиція «З тобою» на яку співачка випустила однойменний кліп. Музичні канали та радіостанції підтримали ротаціями нову українську музику. До Дня Святого Валентина VLADA представила ліричну баладу «Люблю», яка стала гімном закоханих пар. Літо співачка почала з прем’єри. Наповнена танцювальними ритмами композиція «Ша-ла-ла» – це заклик до відпочинку, до танців і відмінного настрою.

В live-концерт, який відбудеться 2 листопада о 19:00 в Caribbean Club, і альбом «ZACHEKAY», увійшли пісні, які вже полюбилися багатьом, а також нові композиції. Подарунком для гостей цього вечора буде прем’єра відеокліпу на головний сингл альбому «ZACHEKAY». Live-концерт пройде під акомпанемент живої музики, без використання фонограми.