Історія з несподіваним сюжетом — прем’єра відео Софії Єгорової «Коли ти зі мною» Dance Version

Новини 21 Квітня 2021

Пісня-настрій Софії Єгорової «Коли ти зі мною» отримала нове дихання! Відомі саундпродюсери та діджеї Shnaps & Sanya Dymov створили її dance-версію. Пісня наповнена весняним настроєм — яскрава, танцювальна та позитивна!

 

«Це пісня, яку слухаю на повторі по 10-15 разів і вона не набридає. Мені здається, танці допомогають людям висловити всі емоції, які накопичились всередині. І якщо танцювальна версія мого треку «Коли ти зі мною» цьому «посприяє» — це супер! У пісні крутезний весняний настрій, саме тому я вирішила зняти на неї відео! А на роль головного героя запросила одного дуже харизматичного хлопця!» — поділилась Софія Єгорова.

 

Дійсно, у Єгорової вийшло здивувати глядачів творчим тандемом у новому відео «Коли ти зі мною»!

 

Режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Юрій Двіжон (DVIZHON). Героєм відео Софії «Коли ти зі мною» став актор Олександр Рудинський. Широкій аудиторії він запам’ятався за роллю в українському серіалі «Перші ластівки». 

 

«Я вперше знімався в музичному відео і мені дуже подобається, що ми спочатку обговорювали сюжет, придумували різні фішки та в результаті вийшла міні-історія двох героїв. Під час зйомок ми багато жартували й сміялися, говорили і про наших викладачів акторської майстерності. Софія дуже цікава дівчина. Бажаю їй бути незалежною, і слухати себе!» — розповів про зйомки Олександр Рудинський.

 

Відео «Коли ти зі мною» (Dance Version) — це справжня весняна історія з життя молодих людей! За сюжетом відео, Олександр — привабливий і харизматичний фотограф, а Софія — дівчина, яка гуляє сонячним містом. Герой бачить її та починає фотографувати, після чого вони знайомляться і продовжують прогулянку разом. Пара гуляє містом, спілкується, відпочиває.

 

«Це історія про те, як хлопець вирішив познайомитися на вулиці за допомогою фотографії. Він бачить дівчину на лавочці в парку, після чого запрошує її на фотосесію в студію, де відбувається справжня магія творчості та фотозйомок. Звичайно, на майданчику не буває нудно. Вони танцюють, дуріють, позують разом, грають з тінню і навіть міняються ролями!» — розповіла Софія про нове відео.

 

Стилістом відео виступила Ліза Джи. Софія змінює п’ять яскравих і різнопланових образів, деякі з них зовсім не властиві співачці. Для зйомок були обрані одні з найпопулярніших й романтичних локацій Києва: Володимирський узвіз, пішохідно-велосипедний міст, фунікулер, дах будинку з панорамою на місто, а також фотостудія.

 

 

«Основна ідея відео в тому, що не всі знайомства закінчуються весіллям, або тривалими стосунками. Головний герой вправно знайомиться з героїнею і вирішує запропонувати їй зробити фотосесію. Дівчина приймає пропозицію, отримує неймовірне задоволення під час зйомки. Хлопець по-новому відкриває Софію, дивуючи глядачів цікавими стильними образами. Кінець відео такий саме неочікуваний як і початок. Після бурхливої та емоційної фотосесії герой дарує фотографії та кактус. Але фінал я вирішив залишити відкритим, кожен може здогадуватися, залишаться пара разом чи ні.

 

На таку незвичну ідею мене надихнула сама пісня. Вона дуже грайлива і добра. Сподіваюсь кожен з глядачів знайде в відео частинку своєї життєвої історії!» — розповів режисер відео Юрій Двіжон (DVIZHON).