Iren Gotye знову радує слухачів своєю новою ліричною композицією під назвою “На смак кави”

Новини 15 Грудня 2020

На офіційному каналі співачки в YouTube відбулася прем’єра пісні, яка була написана під натхненням від особистої історії.

У цій композиції артистка демонструє можливості свого оксамитового і впізнаваного вокалу. Не секрет, що Iren Gotye з відзнакою закінчила музичне училище Глієра, де займалася вокалом з кращими викладачами. Саме тому Iren Gotye професійно володіє можливостями свого голосу – з легкістю бере і високі ноти, і мелізми в стилі соул, і дуже вміло користується іншими сучасними вокальними прийомами.Також спiвачка має акторську освiту , тому по-особливому вiдчуває кожну свою пiсню.

– Я ретельно підходжу до підбору репертуару, тому довго були сумніви на тему того, англо або україномовну пісню презентувати першою після деякої перерви. І все ж вибір припав на “На смак кави”, так як вона рефлексує з моїм нинішнім настроєм, – коментує прем’єру нового треку українська співачка Iren Gotye.

Як вже встигли відзначити деякі музичні критики, ця пісня не на сезон, адже композиція – про справжнє і щире, що ніколи не виходить з моди.

До слова, як зізналася виконавиця, вже після Нового року вона планує випускати драйвовий англомовний трек, на який вже навіть встигла зняти відеокліп в Саудівській Аравії.