«Якщо і сумувати, то тільки по коханню»: Uliana Royce представляє танцювальне відео на трек «Покохала»

Новини 23 Вересня 2021

Співачка і блогер Uliana Royce представила dance відео на пісню «Покохала», яку вже встигли оцінити її шанувальники. Режисером відео став Олексій Бондар, а хореографом – Дмитро Присташ. Автор слів і музики – співак Артем Пивоваров.

«Покохала» – це симбіоз української і азіатської культур, доповнені музичною спадщиною американських R’n’B мелодій, створює унікальну еклектику треку. Осінь – це ностальгія. Якщо і сумувати, то тільки по коханню. Цей трек – зізнання у коханні від Uliana Royce!» – каже артистка.

До слова, Uliana Royce разом зі своєю командою екранізувала EP «Мои правила» у вигляді dance performance відео, знятого на даху будівлі, що зводиться, який складається з шести різних постановок, серед них роботи на треки My Love, Sayounara і «Мои правила». Відео на трек «Покохала» стало п’ятим з серії dance відео.

Співачка нового покоління Uliana Royce разом зі своєю командою продовжують дивувати. Вже 22 жовтня відбудеться її перший сольний концерт у Києві в Atlas. Саме там ти зможеш почути трек «Покохала», а також нові треки з майбутнього альбому Uliana Royce.