Гаряча прем’єра кліпу від Ірини Федишин та Bakun!

Новини 22 Жовтня 2019

Співачка цього разу вирішила здивувати своїх прихильників творчими експериментами і заспівала пісню «Просто танцюй» у творчій колоборації з Bakun. Він вже видавав цей трек, але цього разу він зробив нову версію цієї пісні і запропонував мені втілити у життя усі нові ідеї. Я з радістю погодилася!» – розповідає Ірина. І тут співачка теж експериментує зі своїм образом і постає перед прихильниками у незвичному амплуа. «Тільки експериментуючи, можна ще більше розвиватися»

Кліп зняла Олена Вінярська. Спершу ми продивлялися різні референси. Але зовсім скоро зрозуміли чого нам хочеться. Сюжет кліпу простий, щоб не трапилося у житті, просто навчися все сприймати спокійно. Чи зламалися підбори, чи підгорів омлет, а ти просто танцюй, просто живи з посмішкою! Знімальний процес тривав майже добу. Було дуже весело танцювати разом з Bakun, і кататися у нього на плечах. А ще ламати підбори на знімальному майданчику і розмальовувати себе червоною помадою.

Отож, дивіться яскравий кліп «Просто танцюй!» на каналах України.

Та слухайте його у живому виконанні Ірини на концертах. Адже вже у жовтні Ірина Федишин відправляється у великий всеукраїнський тур! Окрім того, вже 25 грудня, співачка готує маштабний різдвяний концерт у Києві у Палаці Україна. А вже через декілька тижнів чекайте ще один спільний вибуховий трек, який артисти написали разом.