Дебютний альбом: ΛEV – «Хто ми є»

Новини 30 Жовтня 2020

Загалом у сольник увійшло 9 пісень: «Хто ми є», «Янгол», «Твій герой», «Коли ти зі мною», «Самотня жінка», «Буся», «Кач», «Губи», «Едем». Три останні команда створювала з листопада 2019 року, решта – давніші, над ними Лев Ременєв працював сам.

Спершу альбом мав отримати назву «Різне», бо тут зібрана музика на будь-який смак, починаючи від лірики і закінчуючи електронними піснями. Тематика також найрізноманітніша – про любов, життя, війну. Зокрема, однойменний трек сольника «Хто ми є» закликає не забувати своє коріння, глибоку давню історію, і те, що ми – українці. У кожній пісні із альбому є свій меседж і смисл.

Увесь сольник фактично україномовний, російською виконується лише один трек. У такий спосіб музиканти хотіли показати, що українська музика і мова – різноманітні і гарно звучать у різних стилях.

ТОП-3 причини, чому Ви обов’язково повинні послухати пісні гурту «ΛEV»:

• Вам точно (!) сподобається. Треки у альбомі «Хто ми є» потішать вушка меломанів з різними музичними вподобаннями.

• У альбомі нема якогось одного лейтмотиву, кожен знайде щось своє і отримає відповідь на головне питання: «Хто все-таки ми є?».

• Філософія гурту: не гратися у секс-символів чи патріотів, а бути самими собою, бути «трушними», без всілякої фальші. Тому і музика «левів» – справжня…