Дебют в новому напрямку: Артем Пивоваров випустив першу анімаційну відеороботу

Новини 27 Листопада 2020

Сьогодні, 27 листопада, український артист і саундпродюсер Артем Пивоваров презентував свій дебютний анімаційний кліп на трек «Мои Стихи, Твои Ноти». Саме такою незвичайною роботою Артем вирішив завершити цикл «Земной» і увійти в 2021 з абсолютно новим матеріалом з майбутнього альбому. Автором мультика став відомий український графічний дизайнер Savka.

Як сам трек «Мои Стихи, Твои Ноти», так і кліп присвячений мрії маленького хлопчика, який виріс, але як і раніше слідує їй. Мрія проста – щоб людство знайшло єднання з природою. Головним героєм анімаційної роботи виступає сам Артем, який характеризує собою збірний образ людства. І в даній роботі ми можемо спостерігати, як людина є джерелом створення сприятливого середовища навколо себе, а не навпаки, як всі звикли бачити. І в ті моменти, коли по слідах головного героя проростають квіти, навіть там, де це неможливо, – розкривається основний меседж відеороботи.

«Головний надихаючий джерело цієї пісні – є мрія. Я немов «Маленький принц» кличу до своєї мрії і лечу разом з нею на одній міжгалактичної зірці, щоб спрямуватись в нескінченність.

«Ты – как звезда, что горишь ярче всех звезд в небе

Ты – та луна освети, озари планету»

Ці рядки про віру і надію у все найкраще в моєму житті і розвитку мене та творчості в цілому. Ця пісня про велике і світле»- поділився Артем Пивоваров.

Дебют в анімації стався не тільки для Артема, але і для Savka – доброго приятеля Артема і талановитого графічного дизайнера, який встиг попрацювати з безліччю артистів України та СНД.

«Це робота про нас – жителів планети Земля. Хочеться донести те, як важливо бути в гармонії з природою тому, що ми – одне ціле.

Природу треба берегти – це наш будинок. Кожен залишає свій слід, і всі наші дії мають наслідки.

Але наша анімація про доброту.

Упевнений, кожен, хто подивиться це відео знайде для себе прихований сенс»- розповів Savka.