«Богиня» польською: Злата Огнєвіч створила нову соціальну ініціативу!

Новини 27 Листопада 2020

Злата Огнєвіч презентує польську версію треку «Богиня» на підтримку нової соціальної ініціативи спричиненої ситуацією в Польщі, у рамках проєкту #Моє_тіло_моє_діло.

Акції протестів, які поширились Польщею через нові поправки в закон про аборти – це не заклик і не заохочення робити цю процедуру, протести – це спосіб привернути увагу до важливої проблеми свободи вибору.

Пісня «Богиня» у виконанні Злати Огнєвіч засвідчує, що в кожній жінці живе справжня Богиня. У кожній є той самий «стержень», що робить її унікальною, неповторною та сильною.

«Богиня» польською мовою підіймає важливу тему свободи вибору жінок, яка почала дуже часто порушуватись у суспільстві, особливо в Польщі. Злата Огнєвіч випустила цей трек, як підтримка всіх жінок цієї країни.

«Кожна жінка вільна, а заборони, які вступають в силу, просто порушують права і можуть зламати «Богинь». Всередині кожної жінки таїться прекрасне і важливо допомогти їм зберегти це у собі. Якщо суспільство буде надалі диктувати свої умови, то «богиням» Польщі потрібна буде допомога»коментує прем’єру нового треку Злата Огнєвіч.

Авторство синглу «Богиня» належить молодій виконавиці Jerry Heil, а саундпродюсером виступив The Maneken. Кожен рядок прем’єри просякнутий силою і звеличує жінку як найкраще творіння цього Всесвіту.

«Ця пісня неодмінно стане гімном міжнародної підтримки жінок Польщі, символом свободи. Відчуй ту силу, яка глибоко в душі. Ти не одна, я з тобою, а разом ми можемо все, ми сильні. Ми змінимо цей світ» таким став головний меседж треку.