Анна Трінчер навчить цілуватися з “легкістю”

Новини 30 Квітня 2021

Принцеса соцмереж Анна Трінчер презентує трек “KISS”, який має всі шанси стати черговим бенгером і трендом у соцмережах. За особистим відчуттям співачки й актриси, “KISS” — це ідеальна літня пісня про роман, про який можна тільки мріяти!

Анна Трінчер:

Чим старшими ми стаємо — тим більше зайвих значень ми вкладаємо в поняття “стосунки”. Бажаю кожному згадати найперші почуття та відчуття “метеликів” у животі просто від того, що ця людина — поруч із тобою! Нехай любов буде легкою та безумовною! 

 Одночасно з треком Анна представила і відео на нього. Головним чоловічим персонажем і “об’єктом мрій” героїні самої Трінчер став… Позитив! За задумом сюжету кліпу був потрібен кумир дівчаток-підлітків — і артист, музикант, учасник гурту MOZGI идеально відповідає цьому образу.

 Позитив:

Мода циклічна, і персонажі в стилі Джонні Деппа з фільму “Плакса” — знову в тренді. Мене приємно здивувало, що Аня побачила героя свого кліпу саме таким і побачила його в мені. А від мене вимагалося просто бути класним, красивим, сексуальним, бути іконою стилю і артистом-зіркою — все, до чого я звик (сміється). Жартую! Насправді, було цікаво перевтілитися в подібний спосіб не тільки на фотосесії для глянцю, але й для відео, ще й у компанії такої цікавої артистки. Дякую Ані та всій команді за запрошення!

Анна Трінчер:

За сюжетом, дівчинка-”заучка” виграє зустріч зі своїм кумиром… Готується до цієї події під “патронатом” молодшої сестрички, збирається — і тут з’ясовується, що повідомлення було помилковим. Розчарувавшись і замовивши собі піцу, героїня зустрічає такого ж скромного хлопця, як і вона — і миттєво закохується! Так що не потрібно будувати “повітряні замки” та вигадувати собі ідеали. Твоя “половинка” тебе знайде! 

 

 Трек “KISS” також увійде до дебютного ЕР Анни Трінчер, прем’єру якого заплановано на 14 травня.