Злата Огнєвіч здивувала прихильників своїм виступом в центрі Києва

Новини 18 Березня 2020

Разом з одним з музикантів Олександром Лозовським на Контрактовій площі артистка заспівала декілька пісень для перехожих повз киян. Яке ж було здивування українців, які побачили серед білого дня артистку, котра збирає гроші як вуличний музикант.

Таким чином Злата Огнєвіч вирішила поділитися позитивом разом з шанувальниками, які в останні дні, як і багато українців, схильні до паніки в зв’язку з пандемією. Поруч з імпровізованою сценою була табличка з написом “поширюємо вірус кохання”. На сторінці в Instagram Огнєвіч назвала цю акцію “антивірусною солодкою карою”, а також розповіла докладніше про свій виступ на Подолі.

“Багато хто запитував, що ж робити артистам під час карантину? А от що: надихати інших! Співати й радіти життю, все буде добре! Дякую за круту ідею Сашку Лозовському. Сьогодні нам було весело, але дуже холодно! І як ті музики весь день грають на вулиці…?” – прокоментувала Злата.

За свій короткий виступ артистка зібрала не так багато грошей, проте зуміла подарувати радість перехожим, серед яких були і її шанувальники.