Злата Огнєвіч викрала хлопця для нового відео

Новини 02 Липня 2020

Злата Огнєвіч презентувала фінальний епізод трилогії «Історії мого кохання» під назвою «Гола правда». Екстремальний кліп знятий зовсім у новому для співачки форматі. Спеціально для цього кліпу Златі Огнєвіч довелося навчитися водити автомобіль та сісти на спеціальну дієту.

«Заради зйомок кліпу мені довелося навчитися водити авто, так як в автошколі я не навчалась. Їздила з водієм по нічному Києву, по-тихеньку звикала до автомобіля. Тому всі кадри, які ви побачите в кліпі за кермом – це все я, ніяких каскадерів ми не долучали. Під час зйомок навіть сталась досить аварійна ситуація, в одному кадрі я ледь не розбила свій автомобіль», – поділилась співачка.

«Гола правда» – це історія про художницю Злату Огнєвіч, яка викрала хлопця та малює його психологічний портрет. Хлопець з легкістю відноситься до дівчат і нізащо не переймається. Злата Огнєвіч хоче аби кожна дівчина могла перейняти його легкість.

«Диво полягає у тому, що потрібно легко відноситися до життя, граючись, навіть коли виникають складні ситуації, не забувати про почуття гумору.

Викрала на стоянці і привезла додому, робила з ним все, що мені заманеться, а потім награлася цим хлопцем, як він колись награвся мною і відпустила. Це така комедійна історія, думаю багато дівчат побачать в цьому кліпі себе і можливо хтось навіть вирішить викрасти хлопця, щоб показати йому яким може бути життя», – коментує Злата Огнєвіч.

Зйомки кліпу «Гола правда» тривали чотири дні. Режисером роботи є Валерій Погонський (Val Gonskiy). Це вже друга спільна робота, перша – відеоробота була на трек «Беги» з трилогії «Історія мого кохання».

«Мені так сподобалося працювати з Валерою, сподобалось саме те, як він бачить кадр, що ми вирішили продовжити знімати відео. І я думаю, що цей творчій тандем виник надовго», – говорить Злата.

Презентація нового відео відбудеться на офіційному YouTube каналі співачки та музичних телеканалах.