Відома співачка приголомшила новиною про свою вагітність

Новини 19 Лютого 2018

Співачка, телеведуча кулінарної програми “Світова кухня по-українськи”, а віднедавна і радіоведуча “Співай-шоу” на Країна ФМ, Тетяна Піскарьова, здається, чекає третю дитину. Принаймні, такий висновок можна зробити, судячи з останнього допису артистки у соціальній мережі: “А ось і мій подарунок до Дня Валентина” з прикріпленим до нього фото з “позитивним” тестом на вагітність.

Пост зібрав сотні вподобань і коментарів з привітаннями від друзів, колег по сцені та прихильників Тетяни, проте сама співачка не підтвердила і не спростувала свою можливу вагітність. Відомо, у Тетяни Піскарьової є двоє дітей – донечки Настя та Надя, тому цілком можливо, що вони з чоловіком “зважилися” на третю дитину.

Нагадаємо, нещодавно співачка у складі дуету ПІСКАРЬОВА & БАБАК взяла участь у білоруському відборі на “Євробачення” з україномовною піснею “Ми відлітаєм”, відеороботу на яку буде презентовано вже цього тижня. Як стало відомо, презентація цього кліпу відбудеться 22 лютого о 18:00 у столичному караоке Black Mom.