Учасники відбору “Євробачення” презентували відеокліп

Новини 26 Лютого 2018

Днями у Києві відбувся прем’єрний показ відеокліпу учасників білоруського відбору на “Євробачення” – українського дуету “ПІСКАРЬОВА & БАБАК” – на композицію “Ми відлітаєм”.

Відеоробота вийшла такою ж ліричною і сильною, як власне пісня та голоси артистів. А неочікувана розв’язка зворушила до сліз всіх присутніх на прем’єрі. Цікаво, що напередодні Тетяна Піскарьова саме цим заінтригувала своїх друзів та читачів у Facebook, розмістивши допис з “позитивним” тестом на вагітність.

Режисерами відео виступили – сама Тетяна у компанії з молодим та амбіційним Костянтином Косянчуком. Варто зазначити, що кліп зі складними локаціями, серед яких міжнародний аеропорт “Київ”, відзняли всього за сім годин.

“Насправді зібралась дуже класна команда. І все співпало… Текст, музика, пісня, відео, фото, а особливо – люди… Ми зробили справжнє, щире, емоційне міні-кіно про життя. Дякую всім, а особливо Тані Піскарьовій, за активну участь в режисурі відео, за вражаючу акторську гру, харизматичність і відвертість”, – говорить режисер Костянтин Косянчук.

Окрім прем’єри відеокліпу, гості презентації насолодилися наживо концертною програмою від дуету “ПІСКАРЬОВА & БАБАК”. Тетяна та Дмитро у супроводі музикантів представили всім присутнім свою першу дуетну композицію, а також вже відомі сольні хіти.