Твої очі – ідеальна пісня для літа та кохання від БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Новини 15 Червня 2017

Літо – це радість, це краса, це – кохання. Спекотні дні та прохолодні ночі, які потім залишаються у спогадах надовго, особливо, якщо поряд – кохана людина. І ідеальною темою цього літа буде пісня БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ «Твої очі».

Альбом 5хвилин було презентовано у лютому цього року. «Твої очі» – завершальний сингл з альбому, який гурт вирішив презентувати перш, ніж розпочати роботу над новим матеріалом.

Ви можете порівняти літній танцювальний ремікс та класичний варіант пісні «Твої очі» з альбому 5хвилин.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ : «Впевнені, що ця пісня стане справжнім хітом цього літа. Адже, саме вона користувалась особливою популярністю під час туру на підтримку альбому, з яким ми відвідали 18 міст України. І саме під неї починаються  запальні танці на наших концертах.

Тому, родзинкою презентації стане танцювальний ремікс на Твої очі від #DANIELYAN (електронний проект Артура Данієляна, саунд-продюсера гурту), який ми підготували в доповнення до класичної рок-версії.

Попереду – нескінченна кількість чудових моментів літа. І ми хочемо розділити їх з вами!»

І для того буде багато можливостей. Адже БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ беруть участь у більшості провідних фестів країни. Попереду на вас чекають:

28 червня – Atlas Weekend, Київ 

08 липня – ВЕЛИКИЙ КАЗАН, Житомирська обл.

23 липня – Файне Місто, Тернопіль 

28 липня – Імпульс Фест, Харків

04 серпня – Бандерштат, Луцьк 

10 серпня – Home fest, Одеса

20 серпня – Drive for life fest, Коломия

02 вересня – RespublicaFEST, Кам’янець-Подільський

 

Наповни своє літо музикою БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ!

Можна подивитись концертне відео з клубу Atlas на пісню «Твої очі» під час київської презентації альбому 5хвилин на завершення туру Україною