Цікаві подробиці про досягнення Артема Пивоварова

Новини 27 Грудня 2017

Український автор пісень, саунд-продюсер, виконавець авторської музики в стилі нью-вейв, поп –  Артем Пивоваров, поділився з нами своїм найбільшим досягненням.

  1. Найкращий момент року …

 – Два найкращі моменти 2017-го року – це вихід двох частин мого лонгплею «Стихия»: перший реліз «Стихия Воды» відбувся на початку лютого, а друга частина – «Стихия Огня» – з’явилася на всіх музичних платформах 1 грудня. Це те, чого я чекав і над чим працював увесь 2017-ий рік!

2. Що особливо Вас надихало в цьому році?

 – Я вважаю, що натхнення не існує, тому мені важко дати відповідь на це запитання. Головне для мене – мотивувати самого себе. Це найважливіше!

3. Що далося найважче?

 – Найважче мені даються тренування, які тривають по 3 години. 106 раз віджимань поспіль, та і сидіти нерухомо 1,5 години теж дуже важко. Загалом, багато що складно давалося цього року. (сміється)

4. Що вважаєте своїм головним досягненням?

 – Моє найголовніше досягнення це те, що я обрав музику в цьому житті. У мене було багато моментів і нюансів, коли міг би звернути з музичної стежки. Тому я думаю, те, що я обрав свою улюблену справу і не здався – ось моє головне досягнення!

5. Чи виконали Ви все, що запланували на цей рік?

 – Абсолютно все зробив і встиг, що планував на цей рік.

6. Які справи Ви відклали на наступний рік?

 – Нічого не відклав на наступний рік. Хіба що міг встигнути випустити ще один кліп у цьому році. А можливо ще встигну (сміється).

7. Щоб Ви хотіли досягнути у новому році?

 – Хотів би досягти те, що зараз здається недосяжним. Круто приходити до чогось великого, до того, що важко апріорі досягти!