Тетяна Піскарьова презентує літній танцювальний трек!

Новини 01 Червня 2017

Співачка Тетяна Піскарьова не перестає дивувати своїх постійних прихильників і завойовувати увагу нових. Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей артистка презентувала пісню під назвою “Світ врятує любов”, яка стала другою композицією спільного проекту музичної компанії Navsi100 та “нової” Піскарьової.

“За останніх два роки я дала чимало концертів для величезної аудиторії у маленьких і великих містечках і містах… І всюди я бачила обличчя вдячних людей, людей, які бажають почути для себе щось важливе. Я зрозуміла, що мені хочеться сказати кожній людині, якою потрібною та важливою вона є на цьому білому світі, і що другої такої як вона немає і більше не буде, що вірити в себе і творити свою долю під силу лише нам самим і що все можливо, тому що “СВІТ ВРЯТУЄ ЛЮБОВ”, – пише співачка у презентаційному пості на своїй сторінці у Facebook. – У нас з вами немає шансу прожити життя двічі, тому кожна людина, яка любить життя, обов’язково висвітлює свій шлях на цій землі світлою мрією і йде по життю, ВІРЯЧИ в цю мрію з ЛЮБОВ’Ю і НАДІЄЮ!”

Також Тетяна Піскарьова повідомила, що влітку у Києві відбудуться зйомки кліпу на пісню “Світ врятує любов”. Тож чекаємо релізу відео!