TARABAROVA розповіла, як назвала доньку!

Новини 15 Жовтня 2020

Українська співачка Світлана Тарабарова, що нещодавно вдруге стала мамою, поділилась у власному блозі новиною. Родина артистки вперше вирішила оприлюднити імя доньки.

Більше двох тижнів Тарабарова не розкривала ім’я малятка, а тепер прийшов час поділитися з шанувальниками – зірка назвала дочку Марією.

Співачка зізналася, що ім’я для малятка вибрали не просто так, а ідея назвати дочку Машею з’явилася під час поїздки до Барселони:

«Як ви назвали донечку?» Такої кількості запитань я давно не отримувала))) І ми із задоволенням хочемо з вами поділитись ⠀ З іменами наших дітей у нас взагалі цікава історія ☝ ⠀ Івана ми назвали на честь дідуся Олексія – він був дуже важливою людиною у житті чоловіка, всім серцем Олексій мріяв назвати сина на честь дідуся, так і сталося ⠀ І з донечкою був реально знак☝ Барселона, 21 січня 2020 року – ми, такі щасливі ( незважаючи на буревій та шторм, пам‘ятаєте новини? ) на екскурсії величним Sagrada Família і тут біля статуї Діви Марії я розумію, що в мене токсикоз Кажу Олексію – здається ми станемо батьками вдруге А він мені – так! І дочку Марією назвемо❤️ А я йому відповідаю – згодна! Це єдине ім‘я, яке мені подобається для донечки ⠀ А через декілька місяців ми вже точно дізнались, що буде донечка Знайомтесь, друзі ) Наша мрія – МАРІЯ ❤️» – так співачка підписала сімейне фото.

Також співачка поділилася ще однією новиною. Вже 21 жовтня усі шанувальники TARABAROVA зможуть переглянути шоу #декретвженесекрет на каналі M1, в якому співачка протягом 9 місяців вагітності показувала своє життя.