Tabakov повертається з танцювальним хітом

Новини 13 Травня 2019

Після річної розлуки з українським слухачем співак і композитор Tabakov повертається в медіапростір. З масштабними планами і свіжим танцювальним релізом, абсолютно не схожим на попередні роботи, артист заявляє про початок нового етапу у творчості.

Один із найтитулованіших українських музикантів, переможець телепроектів «Голос країни» та «Шанс», Tabakov перервав тривале мовчання. Практично на рік виконавець зник із шоу-бізнесу, щоб увірватися на сцену з абсолютно іншим меседжем. Якщо раніше співака знали як виконавця ліричних балад і володаря потужного вокалу, то зараз змінилися акценти і пріоритети його діяльності. Він зважився на кардинальні зміни – стильні аранжування і сучасне звучання, які додадуть драйву його сольного проекту.

На радість фанам Tabakov не поставив музику на паузу – для людини, яка живе творчістю, це зробити просто неможливо. Свою «відпустку» він провів у Європі, Америці та Австралії: подорожуючи і гастролюючи. Саме в Штатах у Табакова відбулася доленосна зустріч із давнім знайомим, продюсером Андрієм Бакуном. Примітно, що колеги по цеху, вихідці з одного міста, абсолютно несподівано побачилися в Нью-Йорку і прийняли рішення про колаборацію. Так народилася ідея поекспериментувати над саундом.

Першим треком-перезавантаженням з майбутнього альбому став денс-хіт «Ти танцюєш одна». У певному сенсі це пісня-виклик, адже країна звикла чути високі ноти, які з легкістю піддаються артисту. Утім, Tabakov залишився вірним своїм головним слухачам – жінкам. При цьому він продемонструє багатогранність своєї артистичної натури і готовність дивувати аудиторію.

«Час, який я провів у США, допоміг знайти бажану траєкторію руху і переосмислити подальше бачення себе. Андрій Бакун став тим однодумцем, який повірив у загальну справу і намітив сміливі перспективи, так у нас з’явився трек «Ти танцюєш одна». Це життєва історія, героями якої може стати кожен, хто хоча б один раз любив, розчаровувався, але залишався щирим у своїх почуттях. Впевнений, ця пісня стане початком нового діалогу з моїми прихильниками! Tabakov – це не тільки про силу голосу, це також про вміння запалити публіку, надихнути і допомогти відчути ритм», – розповідає співак.