Співачка KLER знялася в серіаліті Dside Band!

Новини 01 Березня 2019

Dside Band – це перший підлітковий бойз-бенд в Україні, який всього за три роки став справжнім проривом в музичному Інтернет-просторі країн Східної Європи! Артисти вирішили не обмежуватися танцювальними хітами і на своєму офіційному YouTube-каналі запустили вже другий повнометражний сезон унікального проекту – серіаліті “Те від чого без …” про творчий шлях і життя бенду.

Пілотна серія в лічені дні набрала сотні тисяч переглядів. Фани серіаліті з нетерпінням чекають розвитку подій і з задоволенням стежать за життям кумирів. Крім самих хлопців, в проекті з’являються і інші зірки шоу-бізнесу.

Так, у другому епізоді серіаліті знялася молода та амбіційна KLER! Дівчина зіграла саму себе. Події відбуваються на майданчику під час зйомки кліпу артистки на її україномовний сингл «Особливий», який активно ротується на багатьох радіостанціях. За сюжетом, в її балеті, крім талановитих, молодих дівчат, танцює один з солістів Dside Band. Саме з ним і зав’язується нова історія, продовження якої глядачі дізнаються зовсім скоро!

– Дякую за запрошення! Це був цікавий досвід, творча атмосфера і чудова команда! Хлопцям бажаю ще більше глядачів і шанувальників, натхнення і багато концертів! Вже чекаю з нетерпінням нову серію! – поділилася KLER.

Дивіться другий епізод серіаліті Dside Band за участю KLER вже в цю суботу!