Сергій Бабкін став саунд-продюсером фільму «11 дітей з Моршина»!

Новини 05 Вересня 2018

Артист, музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін став саунд-продюсером нової української комедії «11 дітей з Моршина», що виходить у всеукраїнський прокат вже в грудні цього року.

Бабкін продовжує дивувати новинами і неочікуваними амплуа. Сьогодні стало відомо, що Сергій не просто зіграє у стрічці «11 дітей з Моршина», а й стане саунд-продюсером фільму. Саме він обиратиме найкращі треки для його епізодів і відповідатиме за музичне наповнення стрічки!

«Я дуже вдячний усій команді фільму: режисеру і продюсеру за надану можливість створення музичної складової великого повнометражного фільму, та ще й авантюрної комедії! Це мій перший досвід, і я неймовірно йому радий. Дуже відповідально й водночас страшенно захоплююче допомагати створювати фільм не лише як актор, а і як музикант!» – коментує Бабкін.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін став героєм фільму «11 дітей з Моршина» від продюсера «DZIDZIO Контрабас» Сергія Лавренюка! У фільмі також знялись Олена Лавренюк, Олександр Скічко, Гарік Корогодський, Лера Дідковська та ін.