Роман Скорпіон натякнув, що хоче позбутись статусу холостяка

Новини 14 Липня 2020

Його харизма закохує, кожна нова пісня – це хіт, його люблять дорослі та діти, він володар мільйонів сердець, а ще головний романтик країни Роман Скорпіон вміє дивувати слухачів новими роботами. Цього разу артист презентує довгоочікувану прем’єру «Щасливі закохані».

Ця пісня про закоханих і для закоханих, адже кохання, почуття знайоме кожному! Автором синглу як завжди виступив сам Роман Скорпіон, а на написання треку співака надихнула пара, яка танцювала на березі океану.

«Дуже часто виступаючи на весіллях я бачу як пари освідчуються одне одному в коханні. Вони завжди виглядають такими щирими та ніжними, що не можливо відірватись. Одного дня гортаючи стрічку інстаграм я натрапив на відео, де пара танцювала на березі океану, і перше, що спало мені на думку – щасливі закохані. Саме так і народилась ця пісня», – поділився Роман Скорпіон.

Легкий і в той же час енергійний саунд нової композиції подарує слухачам не лише гарну love story, але і принесе літо в життя кожного.

«Це ще одна світла, добра пісня про кохання, яку я присвячую всім закоханим. Адже почуття закоханості – це найприємніший стан душі. І я вірю, що цей трек стане хітом цього літа!», – говорить артист.

Трек доступний на всіх музичних платформах і на офіційному YouTube-каналі Романа Скорпіона.