Прем’єра! Анастасія Кожевнікова пережила депресію та випустила кліп «Мотылек»

Новини 18 Червня 2020

Здійснилося те, чого так довго чекали шанувальники співачки Анастасії Кожевнікової – артистки, відомої своїми чуттєвими ліричними піснями, дівчина представила танцювальний сингл, що має назву «Мотылек». Разом з піснею відбувся реліз атмосферного кліпу, що був знятий у живописних місцях України. Не обійшлося й без відвертого зізнання.

Узбережжя і водна гладь Чорного моря, дикий острів “на краю світу” Тендрівська коса, Херсонські гори або український Гранд-каньйон, обривисті скелі – всю цю красу можна побачити в новій відеороботі Анастасії Кожевнікової “Мотылек”. Пейзажі в відео не поступаються паттернам Ісландії, хоча всі кадри були зняті в Україні. В широті цього величезного “світу”, в серце природних просторів танцює чуттєва дівчина-метелик – сама співачка.

Алегоричний образ в кліпі був обраний дівчиною не випадково – нову сольну роботу Анастасія Кожевникова присвятила всім, кого турбують невиправдані очікування і докори сумління. Ще зовсім нещодавно, до початку сольної кар’єри артистка сама пережила подібне.

Я поринала в депресивні стани, в якісь моменти здавалося, що нічого не можна змінити, мене з’їдало почуття провини і занижена самооцінка, – відверто розповіла співачка. – В якийсь момент я зрозуміла, що так далі не можна і треба себе рятувати. Потрібно дбайливо зберігати своє нутро – «метелик», в самому таємному, затишному місці, щоб ніхто ззовні не зміг зачепити.

Співачка зізналася, що депресія наздогнала її вже в перший рік участі в групі “ВІА Гра”, і їй знадобилося багато часу, щоб з ними впоратися:

“Бути вірною собі – головне протиотруту всіх зол. Навіть крах мрії і нереалізованість не можуть цьому перешкодити. Не варто заганяти себе в кут, сміливо «танцюй», адже будь-яка проблема вирішувана. Я зрозуміла це, і дарую цю пісню всім вразливим серцям – кожному на цій планеті. Танцюйте, любите, розправляйте крила, летіть на світло!”

Цікаво, що пісня «Мотылек» стала музичним розвитком минулого синглу співачки «Кокон», а смислова лінія перейшла з однієї композиції в іншу. Музику та слова до нового треку написав Олександр Хорошковатий, автор супер – хітів «Звезды в лужах» та «В радости и разлуке»

Пісня Анастасії Кожевнікової «Мотылек» вже доступна на всіх музичних платформах, mood video можна переглянути прямо зараз в ефірі музичних телеканалів, а також на YouTube – каналі співачки.