ПРЕМ”ЄРА ТРЕТЬОГО ТИЗЕРА ! LOOKINICH – СЕНСАЦІЯ !!!

Новини 29 Вересня 2017

Магія в житті людини можлива лише в тому випадку, коли вона залишає для неї місце. Магія дотику, магія поцілунку, магія музики, магія любові … Все це і трохи більше представлено в новому, казковому кліпі молодого українского виконавця LOOKINICH.

Сьогодні, співак разом зі своєю командою, представляє на суд глядачів третій та крайній тізер відео роботи на пісню «Сенсація».

«Це історія зі своєю драматургією. Історія любові, за яку боряться не тільки люди, а й ангели. Де немає нічого неможливого, якщо ти любиш. Ми вкотре демонструємо глядачеві, що немає перешкод для двох, якщо їхні почуття так само сильні, як почуття наших героїв »- розповідає режисер кліпу Оля Самойленко.

«Мені дуже хотілося нагадати людям, що у кожної справжньої любові є ангел, який зробить неможливе, якщо не здаватися та йти на зустріч одне одному. Що наше життя повне чар , але головне диво – це Любов »-говорить Святослав LOOKINICH.

Вже зовсім скоро, українські телеглядачі зможуть побачити один із найбільш очікуваних кліпів артиста і насолодитися маленькою історією великої любові, заснованої на реальних подіях з життя артиста, яку він так довго приховував …СЕНСАЦІЯ – це четвертий сольний сингл артиста після шоу Голос Країни 5. Пісня вже доступна на ITunes та інших плеймаркетах країни.