ПРЕМ’ЄРА! СКАЙ – Мелодія серця

Новини 22 Вересня 2016

Ми продовжуємо тему любові і раді поділитися з вами душевною піснею про найпотаємніше від гурту СКАЙ / SKAY.

Музиканти представили композицію «Мелодія серця», якій вже пророкують звання нового гімну кохання. Романтики української сцени, як по праву називають рокерів, знову зуміли здивувати шанувальників своїм тонким прочитанням продиктованої серцем музики.

«СКАЙ» поступово розкривають трек-лист свого п’ятого альбому, презентація якого відбудеться цієї осені. Рокери обіцяють слухачам ще більше музичних експериментів, гри зі звучанням і приємного присмаку після кожної пісні. «Новий альбом, як нове життя», – вважає фронтмен гурту Олег Собчук. За словами артиста, за 15 років існування бенду змінилося не тільки світосприйняття кожного з учасників колективу, а й смаки на музичні матеріали. Тому п’ятий альбом стане ковтком свіжого повітря, зберігаючи кращі ноти «СКАЙ» з попередніх хітів. Пісня «Мелодія серця», яка традиційно написана Олегом Собчуком, передає весь спектр емоцій і почуттів між стосунками чоловіка та жінки.

«Мені хотілося сказати про любов так, як чоловік вміє говорити про свої почуття до жінки. Так, ми з різних планет, ми можемо лаятися і не розуміти один одного, але ми завжди будемо знаходити компроміси на шляху до кохання. У кожного з нас своя мелодія серця, яку хочеться подарувати своїй половинці: щоб вона почула, зрозуміла, прийняла і розділила цей світ разом з тобою. Чоловіки небагатослівні, але цей факт не применшує силу кохання до своєї обраниці», – розповідає Олег Собчук про нову пісню.

Насолоджуємось разом