Прем’єра! Андрій Князь презентував новий трек – «Закохався Я»

Новини 28 Серпня 2019

Співак, який нещодавно заявив про своє повернення на велику сцену презентував свіжу музичну новинку «Закохався Я», яка є доволі рухливою та водночас дуже романтичною!

Нещодавно співак Андрій Князь презенував нову авторську пісню «Закохався Я»! Музична новинка написана з власної життєвої історії, пережита та перевірена почуттями до коханої людини. Після тривалої паузи зірка плідно працює над новим репертуаром, концертує і записує альбом на студії.

«Вже два роки як я не холостякую, я закоханий і цю пісню пресвятив своїй коханій дівчині. Вона в мене дуже позитивна, весела, добра і щира, саме такою і вийшла пісня (сміється)! Тема кохання є завжди актуальною,скажу, що рядки у голову прийшли миттєво. Сподіваюсь, що ті, хто кохає, підловлять ритм і будуть наспівувати цей трек» сказав співак.

Додамо, що творча перерва була зумовлена науковою діяльністю артиста, який вже понад 6 років є доцентом Київського націанального університету культури і мистецтв. П’ять років працював над докторською дисертацією, та вже наприкінці квітня успішнозахистив її і здобув ступінь доктора мистецтвознавства.

Зупинятись на початому співак не планує, попереду, зізнається, ще більше нових горизонтів та запальних треків.