PANCHYSHYN презентували новий трек – “АО”

Новини 10 Травня 2019

10 травня офіційна презентація пісні групи PANCHYSHYN “АО”. Це ще один сингл, який увійде в дебютний альбом колективу.

Пісня має незвичайну назву, яка складається з двох букв, які ніби не несуть ніякого значення, проте назва має свою історію. АО – це свого роду анаграма імен авторів пісні – лідера групи Остапа Панчишина та його дружини, яка написала текст. Саме в цьому тандемі народилася нова композиція. Крім того, чому пісня отримала саме таку назву стає зрозуміло одразу після прослуховування. Тож нехай слухачі самі знайдуть свою відповідь на питання – «Що значить «АО»?».

Ця пісня була написана ще в кінці 2018 року, та символічно виходить у травні, адже є певним маніфестом, закликом до дій, які хочеться творити лише весною – забути про проблеми та дати волю усім своїм почуттям!

Остап вважає, що зараз усім нам це потрібно, як ніколи:

“Кожен з нас живе у своєму власному світі. Та Особливо неймовірний світ двох закоханих людей. Він наповнений емоціями і подіями, які мають особливе значення для цих людей. І дуже важливо для обох бути в ньому, не випадати, не губитися за екраном свого телефону. Справжнє кохання – це не тренд і тим більше це не кількість лайків під фото в інстаграмі. Справжнє кохання – це те, що відбувається між двома людьми, коли вимикається мережа wi-fi і гасне маленький блакитний екран смартфону. Хоча в усьому цьому є певна іронія: ми закликаємо людей частіше покидати віртуальний світ, але вимушені це зробити через всесвітню мережу… Тому, що ми знаємо, як усім нам необхідно просто відкласти телефон в сторону і потанцювати зі своєю половинкою кілька хвилин. Або ж всю ніч…”

Легка та водночас дуже глибока композиція, яку мі рекомендуємо просто увімкнути і порінути у танець, такий, який знаєш лише ти.

Вже зовсім скоро група PANCHYSHYN презентує відео на пісню “АО”. І цим кліпом вони обіцяють здивувати кожного.