Open Kids. Прем’єра пісні «Ответь мне» feat Ваня Дмитрієнко

Новини 12 Червня 2020

Найпопулярніший тін-проект України Open Kids презентував новий сингл «Ответь мне» спільно з Ванею Дмитрієнко. Вперше за історію гурту автором пісні стала безпосередньо учасниця гурту Open Kids Анна Бобровська.

Open Kids, на сьогоднішній день залишаються єдиними підлітками в українському шоу- бізнесі, які на рівні з топ-зірками країни збирають зали, організовують тури та мають свою багатомільйонну аудиторію. Вони – найвпливовіша музична поп-група серед дітей та підлітків. У кінці березня 2020 року група запустила другий сезон реаліті – шоу «Хочу з Open Kids» на YouTube, у рамках якого шукали молодих талановитих хлопців для спільного треку та кліпу. Серед великої кількості заявок, команда гурту Open Kids відібрала 28 кращих учасників, які продовжили боротьбу в онлайн – кастингу, де за них голосували глядачі та за підсумком – вісім найталановитіших хлопців почали боротьбу за виконання треку з гуртом.

Трек «Ответь мне» був написаний учасницею групи Анею Бобровською спеціально для реаліті – шоу. У рамках проекту Ваня Дмитренко став третім переможцем шоу. Ваня наймолодший учасник – йому 14 років. Він отримав унікальну можливість заспівати дуетом з групою Open Kids та знятися в спільному кліпі. Але карантин вніс свої корективи у життя кожного з нас та уся робота проводилась віддалено. Ваня записував свої партії в іншому місті, а кліп всі учасники знімали самі. Кожен став і оператором, і режисером цієї роботи.

«Ми вирішили, що хочемо робити щось більше, ніж просто писати музику та роз’їжджати по концертах. Ми зрозуміли, що наша сходинка в шоу – бізнесі дозволяє нам давати шанс молодим та талановитим артистам поповнювати ряди відомих виконавців. Були прийнято рішення знімати реаліті – шоу, в якому ми дамо шанс хлопцям в першу чергу розкритися, а в подальшому записати фіт, який і стане для них гарним початком їх власної сольної кар’єри. Ми випустили вже дві пісні з переможцями шоу та зараз, під час карантину, ми віддалено зняли завершальний кліп, який став успішним експериментом для нашої команди», – коментує группа Open Kids.

Подивитися кліп на пісню «Ответь мне» вже можна на офіційному YouTube каналі Open Kids. Відео одразу набрало більш ніж півмільйона переглядів за два дні та потрапило до Трендів.