On I Ona презентують новий сингл – “Заворожи”

Новини 17 Квітня 2018

 

Весна нарешті прийшла, а разом з нею прийшли перші довгоочікувані теплі ночі. Ночі, повні пристрасті і любові. Ночі, які On I Ona ставлять на повтор. Шостий за рахунком сингл дуету став черговим експериментом зі звучанням сучасної популярної музики. На цей раз слухача чекає проникливий deep house, приправлений східними спеціями. “Заворожи” наскрізь пронизаний цією магією: обволікає і занурює слухача в світ, де панують тіні, погляди, аромати, світ, де він і вона полонені взаємним потягом.

Робота над “Заворожи” велася спільно з українським саунд-продюсером Вадимом Алтуховим, відомим своїми роботами з Kadnay, Анною Седоковою, Jah Khalib та іншими. “Заворожи” дуету On I Ona має дійсно чарівний ефект – прослухавши в перший раз сам не помічаєш, як включаєш на повтор і слухаєш ще і ще.

Реліз супроводжується барвистим і пристрасним Lyric video, що наповнено яскравими принтами квітів і передає загальний настрій довгоочікуваної весни, вибух дофаміну, невгамовну пристрасть між закоханими. Образи On I Ona для Lyric video “Заворожи” були розроблени українським брендом “Universal Hedonism”.